Berg en Bosch School locatie Bilthoven

Voetbal
Schommel
2jongensenmeisje

De afdeling van de Berg en Bosch School in Bilthoven is gelegen op het besloten Berg en Bosch-terrein aan de rand van een bos en biedt onderdak voor ongeveer 100 leerlingen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. De leerlingen op deze locatie komen veelal uit gemeenten o.a. Hilversum, Soest, Amersfoort en Utrecht. De meeste leerlingen komen dan ook met een taxi naar school.

Rond de hal en de binnentuin zijn zeven lokalen gesitueerd, allen met bomennamen. De bovenbouw-groepen Wilg en Plataan bevinden zich evenals het speellokaal en de lerarenkamer aan de linkerzijde van de binnentuin. Daarnaast, aan de achterzijde van de binnentuin, ligt de Populier. De middenbouwgroepen Beuk en Kastanje liggen, evenals de onderbouwgroepen Esdoorn en Appel aan de rechterzijde. Hier bevinden zich ook de bibliotheek en de gymzaal van de school.

Het buitenspelen gebeurt op één van de drie speelplaatsen rond onze school, waarbij er nooit meer dan twee groepen tegelijk buitenspelen. Naast de school ligt ook onze schooltuin, waar veel klassen van april t/m juli, intensief gebruik van maken. In een groep zitten maximaal 15 leerlingen. Het onderwijs wordt gegeven door klassenteams bestaande uit een leerkracht, meestal bijgestaan door een onderwijsassistent of een stagiaire, waarbij duobanen ook bij ons eerder regel dan uitzondering zijn. 

Patrick Gerritsen, directeur

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS