Berg en Bosch School locatie Houten

Voetbal
2jongensenmeisje
CollegeHouten Schommelbewerkt

De afdeling van de Berg en Bosch School in Houten is gevestigd op de begane grond van een schoolgebouw bestaande uit drie verdiepingen. Er zijn acht groepen van de afdeling speciaal onderwijs (so), alsook een behandelgroep van Youké Jeugd en er wordt er een lokaal gebruikt door een zorg-behandelgroep van Auris.  

In de acht groepen wordt lesgegeven aan leerlingen van 4 tot 13 jaar. De groepen hebben vogelnamen, bv de Leeuwerik, de Lijster en de Grutto. De jongste groep is een zogeheten oza (onderwijs zorgarrangement), een klas waar onderwijs en jeugdzorg samen het onderwijs-zorgaanbod verzorgen. In een groep zitten 14 á 15 leerlingen. In kleutergroep de Meeuw maximaal 13 leerlingen. Het onderwijs vindt plaats in de klas, naast de leerkracht is in elke klas fulltime of parttime een onderwijsassistent of een stagiaire aanwezig.
Gymen doen de leerlingen in de Sporthal de Kruisboog.
De buitenruimte is groot en mooi opgezet, met twee pleinen, waarvan het kleinste, het kleuterplein is afgeschermd. Er is een voetbalveld met kunstgras dat intensief wordt gebruikt.

Ted Wennekes, directeur

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS