Informatiebijeenkomsten Berg en Bosch Onderwijs       

Om ouders de gelegenheid te geven zich te ori├źnteren op de Berg en Bosch School en Berg en Bosch College worden een aantal keer per schooljaar informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens zo'n bijeenkomst krijgen ouders informatie over de school, kunnen zij het gebouw en de omgeving bekijken, de sfeer proeven en vragen stellen.

Indien u naar deze informatiebijeenkomsten wilt komen bent u verplicht u vooraf  aan te melden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit i.v.m. het maximaal toegestane aantal aanwezigen a.g.v. de coronacrisis. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
 
Data bijeenkomsten Berg en Bosch School

De informatiebijeenkomsten op de school zijn enkel bedoeld voor ouders.

Locatie Bilthoven

data volgen nog

Om 16.00 uur start de presentatie.
Na de presentatie is er gelegenheid om de school te bekijken. Het programma is voor beide locaties gelijk en duurt ongeveer 90 minuten.

Kennismaken met het Berg en Bosch College

Dit jaar gaat alles anders. Vanwege Corona kunnen we geen normale Open Dagen organiseren.
Toch snappen we natuurlijk heel goed dat u kennis wilt maken met de Colleges of dat nu in Houten, Bilthoven of beiden is.En natuurlijk willen wij heel graag kennis maken met u en vooral met onze misschien wel toekomstige leerlingen.
We zijn daarom nu druk aan het nadenken hoe we kunnen zorgen voor een zo goed mogelijke ontmoeting waarbij uw kind en u een goede indruk kunnen krijgen van de school. Te denken valt aan filmpjes (er staan er al een paar op de site), een online kennismaking, online vragenuurtjes enz.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen meldt u zich dan aan bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: welkom op het Berg en Bosch College.

De teams van het Berg en Bosch College Houten en Bilthoven

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS