Schoolboeken bestellen College

Ook komend schooljaar werken wij samen met Van Dijk Educatie.

Dit betekent dat u de schoolboeken via de website van Van Dijk op naam van uw kind moet bestellen. Op de website van Van Dijk heeft Berg en Bosch Onderwijs een eigen omgeving waar u dit eenvoudig kunt doen. Het is van groot belang dat u een account aanmaakt met een unieke naam en een uniek emailadres. Heeft u meerdere kinderen op het voortgezet onderwijs maak dan voor ieder kind een eigen account aan met een uniek emailadres.

Tevens dient u om de digitale leermiddleen te koppelen toegang te hebben tot het leerlingaccount in SOM-TODAY.

Informatie over het bestellen vindt u Hier

Bestellen kunt u op: https://www.vandijk.nl

Heeft u vragen heeft over het bestellen via de website van VAN DIJK dan kunt u contact met hen opnemen via de website of via 088-2030303.

Van school ontvangt u een brief/mail met de bestelgegevens voor de schoolboeken van uw kind. Heeft u geen informatie ontvangen neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u vragen heeft over de plaatsing of het niveau van uw kind, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Bestellen is mogelijk vanaf (volgt nog) .(o.v.)

Wij adviseren z.s.m. te bestellen. Na (volgt  nog)is de administratie van het Berg en Bosch College vanwege de start van de zomervakantie niet meer bereikbaar.

 

 

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS