Schoolboeken bestellen College

Ook komend schooljaar werken wij samen met Van Dijk Educatie.

Dit betekent dat u de schoolboeken via de website van Van Dijk op naam van uw kind moet bestellen. Op de website van Van Dijk heeft Berg en Bosch Onderwijs een eigen omgeving waar u dit eenvoudig kunt doen. Het is van groot belang dat u een account aanmaakt met een unieke naam en een uniek emailadres. Heeft u meerdere kinderen op het voortgezet onderwijs maak dan voor ieder kind een eigen account aan met een uniek emailadres.

Informatie over het bestellen vindt u Hier. Bestellen kunt u op: https://www.vandijk.nl/webshop/ 

Heeft u vragen heeft over het bestellen via de website van VAN DIJK dan kunt u contact met hen opnemen via de website of via 088-2030303.

Van school ontvangt u een brief gekregen met de bestelgegevens voor de schoolboeken van uw kind. Heeft u geen informatie ontvangen neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u vragen heeft over de plaatsing of het niveau van uw kind, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Bestellen is mogelijk vanaf 6 juli.

De schoolboeken moeten voor 15 juli bij Van Dijk besteld zijn. Wij adviseren u echter te bestellen voor 13 juli; na deze datum is de administratie van het Berg en Bosch College vanwege de start van de zomervakantie niet meer bereikbaar.

 

 

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.