Schoolboeken inleveren 2019-2020

In Houten leveren de leerlingen op maandag 13 juli hun boeken in. Examenleerlingen zijn welkom tussen 12.00 en 13.00 uur om op eigen gelegenheid hun boeken in te leveren. Alle andere leerligen leveren hun boeken in volgens het inleverrooster samen met de docent die hun op dat moment lesgeeft.

In Bilthoven leveren de leerlingen m.u.v. de HAVO examenklassen op maandag 13 of dinsdag 14 juli hun boeken in. Examenleerlingen TL zijn op beide dagen welkom tussen 09.00 en 14.00 uur om hun boeken in te leveren. Alle ouders hebben hierover een mail ontvangen.

Als gevolg van de coronacrisis zal ook het inleveren van de schoolboeken bij VAN DIJK anders gaan dan voorgaande jaren.

Dit jaar moeten de boeken in een pakket aangeleverd worden. De medewerkers VAN DIJK zullen niet op school maar op de eigen locatie de pakketten controleren op volledigheid en conditie.j

Kort geleden heeft u van VAN DIJK een overzicht van de in te leveren boeken ontvangen. Alléén de boeken die op deze lijst staan moeten ingeleverd worden.

Bij voorkeur doet u dat zo:

1: Stop de boeken in een plastic zak met bovenop de boeken het inleverformulier. Dit is heel belangrijk want zonder dit formulier weet VAN DIJK niet dat het de boeken van uw kind betreft.

2: Tape het pakket dicht. Let er wel op dat het door de medewerkers, die duizenden pakketten te verwerken krijgen wel eenvoudig te openen moet zijn.

3: Lever het pakket in op het afgesproken moment. Voor het inleveren staan rolcontainers in de hal. Inleveren gebeurt o.l.v. de mentor. 

Voor boeken die niet ingeleverd worden ontvangt u een herinnerings-mail/brief van VAN DIJK. Later gevonden boeken kunnen alsnog door u worden opgestuurd naar van Dijk. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Voor niet ingeleverde en beschadigde boeken ontvangt u een rekening.

De school heeft geen betrokkenheid bij overeenkomst tussen u en van Dijk aangaande het huren van boeken. Tevens is de school niet verantwoordelijk voor het compleet en/of al dan niet beschadigd inleveren ervan.

 

 

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS