Informatiebijeenkomsten Berg en Bosch Onderwijs       

Om ouders de gelegenheid te geven zich te ori├źnteren op de Berg en Bosch School en Berg en Bosch College worden een aantal keer per schooljaar informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens zo'n bijeenkomst krijgen ouders informatie over de school, kunnen zij het gebouw en de omgeving bekijken, de sfeer proeven en vragen stellen.

Indien u naar deze informatiebijeenkomsten wilt komen bent u verplicht u vooraf  aan te melden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit i.v.m. het maximaal toegestane aantal aanwezigen a.g.v. de coronacrisis. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
 
Data bijeenkomsten Berg en Bosch School

De informatiebijeenkomsten op de school zijn enkel bedoeld voor ouders.

Locatie Bilthoven

data volgen nog

Om 16.00 uur start de presentatie.
Na de presentatie is er gelegenheid om de school te bekijken. Het programma is voor beide locaties gelijk en duurt ongeveer 90 minuten.

Bijeenkomsten Berg en Bosch College

I.v.m corona zullen de rondleidingen en kennismakingsgesprekken dit jaar anders gaan dan anders.
Uiteraard vinden wij, het net als u en uw kind, het van het grootste belang om goede voorlichting te geven en u in staat te stellen om een goede indruk te krijgen van de school.
Rond de herfstvakantie kunt u filmpjes vinden van beide colleges op onze site. Deze geven een goede indruk van de scholen en hun werkwijzes.
Mocht u na het zien van de filmpjes nog een persoonlijke rondleiding willen dan vragen we u of dit kan wachten tot het voorjaar van 2021. Als dat niet gaat neemt u dan contact op met de administratie.
Er zal dan binnen 10 dagen contact met u worden opgenomen.

De data van de Open Dagen 

woensdag 20 januari Houten
woensdag 27 januari Bilthoven

De data laten we vooralsnog staan zoals gepland. Uiteraard kunnen we niet in de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat hier verandering in komt qua inhoud en datum.
We verzoeken u de site regelmatig te checken.

 

 

Berg en Bosch Onderwijs / Berg en Bosch School / Berg en Bosch College. ® Alle rechten voorbehouden.

Berg en Bosch onderwijs is deel van

logo GS